Yleisimmin kysyttyjä kysymyksiä joita PC käyttäjä kohtaa kun käyttää Mac-konetta:

K: Mistä saan virustorjunta-ohjelman Maciin?

V: Vaikka Macille on tehty useita virustorjunta-ohjelmia yleisesti ottaen ei ole suositeltavaa sellaista asentaa, koska ne poikkeuksetta vain haittaavat koneen käyttöä. Macissa ei ole viruksia ollut, joten virustorjunnallekaan ei tarvetta juurikaan ole.

K: Missä Macin näppäimistöllä on "Delete"?

Ristikytkentäkaapeli

Voit muodostaa suoran kaapeliyhteyden Ethernet-ristikytkentäkaapelin avulla kahden tietokoneen välille, jotka eivät ole verkossa.

Ristikytkentäkaapelilla tarkoitetaan kaapelia, jossa johtimet on kytketty ristiin niin, että kaapelilla voidaan yhdistää suoraan kaksi tietokonetta. Ristikytkentäkaapeli näyttää tavalliselta Ethernet-kaapelilta (suora kaapeli), joten varmista, että kyseessä on ristikytkentäkaapeli, ennen kuin teet nämä toimet.

Data Formats and Their File Extensions
.#24    Printer data file for 24 pin matrix printer (LocoScript)
.#ib    Printer data file (LocoScript)
.#sc    Printer data file (LocoScript)
.#st    Standard mode printer definitions (LocoScript)
.$$$    Temporary file
.$00    Pipe file (DOS)
.$db    Temporary file (dBASE IV)
.$ed    Editor temporary file (MS C)
.$o1    Pipe file (DOS)
.$vm    Virtual manager temporary file (Windows 3.x)
.000    Compressed harddisk data (DoubleSpace)
.001    Fax (many)
.075    75x
Tilaa aihepiirin Yleistietoa tietotekniikasta ja laitteistoista RSS-syöte