Tammikuussa 2022 tehdyssä Windows-päivityksessä Telnet-asiakas- tai palvelukomponentteja ei sisällytetty oletuksena viimeisimpiin versioihin turvallisuushuolien vuoksi. Voit kuitenkin helposti asentaa Telnet-asiakkaan Windowsiin, jos tarvitset sitä. Tässä vaiheet:

Avaa Ohjauspaneeli:

Paina Win + R avataksesi Suorita-valintaikkunan. Kirjoita control ja paina Enter. Siirry kohtaan "Ohjelmat":

Ohjauspaneelissa valitse "Ohjelmat". Ota käyttöön tai poista käytöstä Windows-ominaisuudet:

Windowsin leikkaustyökalu nimisellä ohjelmalla (Snipping tool englanninkiellisessä windowsissa) voidaan tietokoeen ruudusta napata kuva, (eli screenshot) jonka sitten voi tallentaa, jakaa tai laittaa siihen merkintöjä.
Kuvankaappausta ottaessasi voit valita haluatko vapaamuotoisen leikkeen, suorakulmion muotoisen leikkeen, ikkunaleikkeen tai koko näytön leikkeen.

Vapaamuotoisen leikkeen valitessasi, ympyröi hiirellä vapaasti se alue, jonka haluat kaapata.

Kun taas valitset suorakulmion muotoisen leikkeen, valitse hiirellä alue jonka haluat kaapata.

Ohjeet, kuinka lisäät käyttöjärjestelmään paikallisen käyttäjätilin:

1. Vie hiiren osoitin näytön oikeaan yläkulmaan.

2. Klikkaa "Asetukset", "Muuta PC asetuksia".

3. Ruudun vasemmalla "Tilit", varmista että "Tilisi" on valittuna.

4. Valitse "Kirjaudu ulos".

5. Kirjoita nykyinen salasanasi ja valitse seuraava.

6. Kirjoita "Käyttäjätunnus" ja "Salasana uudelle tunnuksellesi".
Tilaa aihepiirin Windows RSS-syöte