SRWare Iron - Google Chrome ilman henkilökohtaista dataa

SRWare Iron on Google Chrome -selaimen avoimeen lähdekoodin perustuva selain. Ironissa on jätetty pois id-tunnistus. Chromesta poiketen Iron ei lisää osoitepalkkiin ehdotuksia. SRWare Iron huolehtii siitä, että Google ja muut palvelut saavat selaimen käyttäjästä mahdollisimman vähän tietoa

Lur SRWare Ironin ja Chromen eroista täällä: https://www.srware.net/en/software_srware_iron_chrome_vs_iron.php

Ohjelmistotyyppi
Internet