Internet-sivun lisääminen osaksi työpöytää (Active Desktop)

Klikkaa työpöydällä hiiren oikeanpuoleista nappia ja valitse Ominaisuudet.

Valitse valikosta 1.Web ja laita rasti ruutuun. 2. "Näytä Active Desktop..." ja 3. Paina Uusi...

Valitse Ei.

Kirjoita 1. Sijainti tai paina selaa-nappia ja valitse 2. Ok

Seuraavaksi avautuu ikkuna. Valitse OK (varmista osoitteen oikeellisuus ensin esim. kirjoittamalla osoite Internet Exploreriin)

Active desktop on nyt määritelty. Paina 1. Käytä. ja 2. Ok

Ikkunan kokoa saa muutettua reunoista vetämällä. ja suljettua rastia painamalla (kun viet hiiren ikkunan yläreunaan!)